Bild
Nästa artikel
Många nyheter på Fritidsmässan

Många nyheter på Fritidsmässan

NYHETER

Den återuppståndna Fritidsmässan i Kristinehamn den 26-29 maj bjuder på en rad nyheter för oss med husbil eller husvagn. Då Hus på hjul inte blir av i år blir den här mässan vårens mässhändelse med mängder av aktiviteter.

Mässan flyttar till Kristinehamns Arena som har 6 000 kvadratmeter inomhus och dessutom 12 000 kvadratmeter utomhus. Detta har gett möjlighet att utöka antalet utställare till ungefär hundra.

Det blir förstås många kända märken från husbils- och husvagnsvärlden och bland många andra kommer du att hitta Nordic Husbilar, Adria, Knaus, Morelo, Weinsberg, Tabbert, CI, Mc Louis och Eura Mobil. Nya i år är Polar samt Swift Husbil som ställer ut tre modeller.
 
Självklart finns tillbehör och andra produkter riktade till husbils och husvagnsägare. I övrigt är utbudet stort med allt från hamburgare till Spa-bad.
 
Besökarna bjuds på ett omfattande scenutbud, med namn som skådespelaren Kjell Bergqvist som också kommer att mingla runt bland utställarna under både lördagen och söndagen. Kicki Johansson, som blev mycket uppmärksammad i Mästarnas Mästare, kommer att finnas på plats under såväl fredagen som lördagen och informera om motion och kost. Förre kristinehamnaren och fotbollsproffset Magnus Ölme Johansson är utställare men blir även presenterad från scenen. Under lördagen blir det modevisning med vår- och fritidskläder.

På fredagkvällen blir det trerätters middag med show och dans till Arvingarna.
 
Fredagen den 27 maj står Kristinehamns Golfklubb värd för en pargolftävling för husbil och husvagnsägare.
 
Utöver mässans omfattande program blir det ett stort utbud  av evenemang i Kristinehamn.

I centrum anordnas den traditionella marknaden Fastingen som hålls under dagarna tre och på lördagen hålls även en matmarknad med närodlade produkter. På gamla regementsområdet A9 är det nostalgiträff, Kanonträffen, för de som har lumparminnen och den träffen arrangeras av Värmlandcamp. Därutöver har Akzo Nobel fabriksvisning under lördagen.


Det finns möjlighet att boka platser på mässcampingen som ligger i direkt anslutning till mässan. Önskar du plats med el och campingplatsens bekvämligheter så är ligger Kristinehamns Herrgårdscamping på gång- och cykelavstånd. Fritidsmässan rekommenderar förhandsbokning oavsett alternativ.

Husbilsklubben utsåg Kristinehamns  Kommun till årets husbils vänligaste 2015, och det tänker de fortsätta att vara även om någon annan nu får titeln.
 
Se mer på  www.fritidsmassan.se
Taggar: Nyheter, Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.