Bild
Nästa artikel
Maskincentrum i Bockara har invigt sin nya verkstad

Maskincentrum i Bockara har invigt sin nya verkstad

NYHETER

De 1 000 nya kvadratmeter företaget invigt i helgen innebär att det nu finns en fullserviceanläggning för husbilar där de kan ta hand om bodelen, bildelen, kylskåp och värme. 

Med många besökare och strålande väder blev invigningen en festlig start på den nya satsningen. En av företagets trogna kunder, Göran Alvinsson, fick äran att klippa det röda bandet och med det och en skål i champagne var de nya lokalerna invigda. Sedan kunde gästerna äntra den röda mattan som ledde in till verkstaden som är den största satsningen i företagets historia.

Den nya satsningen har även inneburit fler anställda, det senaste halvåret har företaget anställt ytterligare tre medarbetare. I utbudet hittas bland annat Bürstner och Pilote husbilar.

Maskinteknik i Högsby startades för 50 år sedan och familjeföretaget leds sedan två år av Fredrik Petersson vilket gör att företaget är inne på den tredje generationen.

Trots att företaget ligger på landsbygden har de utvecklats på ett gynnsamt sätt och investeringen visar på deras vilja att fortsätta att utvecklas. Och kunder får de från i stort sett hela Småland, Blekinge och delar av Östergötland.

Här hittar du deras hemsida.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.