Nästa artikel
Mässan Husbil Stockholm 2020 i helgen
NYHETER

Mässan Husbil Stockholm 2020 i helgen

Publicerad 3 mars 2020 (uppdaterad 3 mars 2020)
Nu är det snart dags för mässan i Kista som i år heter Husbil Stockholm 2020 med undertiteln Frihet på hjul. Datumen är den 6-8 mars!

Som bekant ställdes Caravan Stockholm tyvärr in till tioårsjubileumet men det innebär inte att alla vi som är intresserade av campingliv och husbil i synnerhet missar säsongsstarten! Eftersom Joakim Norberg, ägaren till Autohallenhusbilar, tyckte det var en stor besvikelse om inte mässan blev av övertygade han Daniel Wetzenstein på Skoklosters Husbil & Husvagn om att genomföra ett eget evenemang. De gjorde slag i saken och hyrde Kistamässan 6-8 mars 2020 och bjöd in så många aktörer som möjligt att delta på evenemanget som kom att döpas till ”Husbil Stockholm 2020 – Frihet på Hjul”.

Bakgrunden till evenemanget i all ära, årets mässa ska bli en lika naturlig säsongsstart för människor som är intresserade av husbilar och allt som kommer med ett aktivt campingliv, upplevelser, tillbehör, ny teknik, utbildning och inspiration.

Sammanlagt ställer dessa aktörer ut fordon på mässan. Autohallenhusbilar kommer med Eura Mobil, McLouis & Karmann, Skoklosters Husbilar & Husvagnar med Pilote och Le Voyageur, Albins Husbilar med Carthago, LMC och Weinsberg, Autostar med Autostar husbilar, Knivsta Motor med Knaus, Weinsberg och CI Motorhomes, K. Öhman Bil och Maskin med Laika, Solhem Husbil med Globecar, Westfalia, Sunlight Vans och Vantourer samt S-karosser kommer med Campers och specialvagnar. Men det tar inte slut med detta.

Även tillbehören är representerade, Campingvaruhuset visar upp Isabella och Höja Bil & Motor, ProDOB, RV Masters, Reimo, Wera, Fiat Professional, Semona, Ullbädden, LTC samt Smart Living visar upp varierande tillbehör som kan förgylla husbilslivet.

Självklart blir det även underhållning! Maria och Mattias står för den musikaliska delen med sitt Pre-Mello medan bloggen Husbilsresor & Äventyrs Håkan Söderman och Carina Ekroos berättar om sina resor med temat "Att resa med husbil är frihet". De reser året runt och främst i Sverige och övriga Norden

Har du frågor runt husbilslivet ska du lyssna på Husbilsskolan som uppträder med information om husbilar och de svarar även på de kompletterande frågor du kan ha.

Triboron är en borbaserad bränsletillsats och de informerar om sina produkter som utlovar sänkt bränsleförbrukning och även krångelfri långtidsförvaring av diesel i bränsletanken.

För dig som kommer med husbilen erbjuder Husbil Stockholm 2020 i samarbete med @rosjobadencamping och stugby besökarna till mässan plats för 200 kronor per natt under perioden 6-8 mars 2020, om man uppger Husbil Sthlm vid bokning, alternativt visar upp QR-koden för fribiljetten när man kommer dit. Campingen ligger på bekväma tio minuter från Kistamässan.

Öppettider:
Fredag 10-18
Lördag 10-17
Söndag 10-16


Här hittar du mässans hemsida!

Här är programmet för alla mässdagar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.