Bild
Nästa artikel
Mässextra – vad intresserar dig?

Mässextra – vad intresserar dig?

Nyheter

I det nya numret ( nummer 8/11) kommer du att kunna läsa om alla mässnyheter som vi rapporterar om, däribland Hymers elhybrid, Polars nya husbil och en ny spahusbil från Eura Mobil.

Kommentarer

#1
Johan12
2011-10-05 20:44

Jo jag skulle vilja ha en elhybrid med taket täckt av solceller och kunna avstå från gasolen.
Jag skulle ha vilja en sovavdelning med en eller två st bäddsoffor för den helintegrerade bilen. Sovavdelningen skulle således kunna fungera som en salong. Hur dessa placeras relaterat till totalutrymmet saknar betydelse

#2
Mikael Galver
2011-10-05 21:28

Hej Johan12!
Det ska vi kika närmare på.
Det finns husbilar med u-soffa bak som går att bädda upp till en stor sängyta. Ett exempel på detta är Hymer B-534. Men jag antar att du menar mer konventionella bädsoffor?

Solceller kan du redan nu täcka din husbil med, tyvärr räcker de ej att driva bilen med. Kruxet med eldift är att systemet i sig väger en hel del, inte minst batterierna. Så helt oberoende av någon slags förbränningsmotor blir nog inte husbilen på ett bra tag.

#3
Johan12
2011-10-05 23:24

Hej Mikael
Att Solcellerna skulle kunna driva bilen må vara en önskedröm, men att panelen skulle kunna driva konsumtionselen om jag väljer parkeringen bortom campingplatserna. Jämför detta med båtsemestern och ett portabelt vindkraftverk som presenterats tidigare på denna webb.

Den traditionella sovavdelningen skulle kunna hämtas ur det klassiska "Compact livingfunktionen". Flexibiliteten är idag enorm ur ett boendeperspektiv.

Så lycka till

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.