Bild
Nästa artikel
Morelo bygger ut i Schlüsselfeld

Morelo bygger ut i Schlüsselfeld

NYHETER

I spåren av ökad försäljning satsar Morelo nu på att bygga ut sin eftermarknadsservice. I tyska Schlüsselfeld, där Morelo redan har en anläggning, blir det ett över 7 000 kvadratmeter stort servicecenter.

I början av nästa år startar byggandet av det 7 200 kvadratmeter stora servicecenter som ska kunna serva det allt större antalet Morelo som rullar ute på vägarna.

Morelos lyxiga husbilar måste matchas av en väl tilltagen och professionell serviceorganisation menar Morelo när de presenterar sina planer. För att möta kundernas önskemål om kortare framförhållning för service bygger de nu ut kapaciteten i sin anläggning i Schlüsselfeld.

- Morelo står för förstklassiga husbilar. Det innebär samtidigt att det måste ges förstklassig service till våra kunder, skriver Robert Crispens som är marknadschef.

Byggnadsarbetet ska börja före det traditionella årliga evenemanget Morelo Open på Kristi himmelsfärdshelgen och samtidigt kommer man att anlägga fler ställplatser för de många Moreloentusiaster som kommer till det stora kundevenemanget varje år.

Investeringen är på i storleksordningen tre miljoner euro, med dagens kurs en bit över 31 miljoner svenska kronor. Utöver att få bättre kundnöjdhet innebär satsningen en fördel för regionen Oberfranken. Regionen hittar du öster om Kassel, norr om Nürnberg och i öster gränsar den till Tjeckien. Schlüsselfeld ligger i dess sydvästra del.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.