Bild
Nästa artikel
Filmen där denna udda husvagn flimrar förbi är Caravan Salons reklam inför årets mässa. Den hittar du via Düsseldorfs hemsida!
Filmen där denna udda husvagn flimrar förbi är Caravan Salons reklam inför årets mässa. Den hittar du via Düsseldorfs hemsida!

Nedräkningen till årets mässor har börjat

NYHETER

Många ser med spänning fram till när de nyheter bland fritidsfordon som nu presenteras på pressträffar kan ses av alla på höstens mässor. De två stora är Husvagn Husbil på Elmia samt Caravan Salon i Düsseldorf.

Visserligen koncentrerar sig många just nu på den stundande midsommarhelgen och för de flesta en därpå välkommen semester fylld med spännande resmål. Men vad kan vara trevligare samtalsämnen än vad som är på gång i branschen.

Inte desto mindre ser även många fram till Skandinaviens största mässa för fritidsfordon på Elmia den 11-15 september, något som över tid har utvecklats till att bli en fantastisk träff fylld med spännande aktiviteter och upplevelser. Som vanligt blir det utöver ett stort utbud av nyheterna bland både husbilar och husvagnar evenemang som oktoberfest, danskvällar, räkfrossa och mycket mer. Självklart bor du på mässcampingen så du har nära till allt. Visst blir det spännande att se vad importörerna väljer ut att ha i sina sortiment?

Här hittar du Elmias hemsida men självklart kommer vi att rapportera om vad som komma skall.

Den största europiska mässan är utan tvekan Carvan Salon i Düsseldorf. Den ligger något tidigare, den öppnar den sista ugusti och håller på till den 8 september. Här visas hela det europeiska sortimentet upp och det är en gigantisk mässa, den rankas som världens största i sin genre. Utställningsytan är 214 000 kvadratmeter och det räcker till för att visa allt som är av intresse inom fritidsfordon och lockar över en kvarts miljon besökare till de 600 utställarnas montrar. Ingen lär dock hinna se allt från de 34 utställarländernas representanter, även om man stannar alla dagar mässan håller öppet. Parkera kan man göra på Europas största parkering för fritidsfordon precis i anslutning till mässan.

Här hittar du Caravan Salons hemsida.

Men missa inte vår förhandsrapportering om alla nyheter och på Elmia sker dessutom den slutliga omröstningen om Årets ställplats!
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.