Bild
Nästa artikel
Niesmann+Bischoff blir ännu mer personliga.

Niesmann+Bischoff blir ännu mer personliga.

NYHETER

Niesmann+Bischoff Arto och Flair blir mer personliga 2019. Individuellt blir ledordet när kombinationer av nya inredningsalternativ paras med utvändiga dekorelement i flera färger men även nya planlösningar och ett nytt multimediasystem väcker intresse.

Niesmann+Bischoff presenterar nya möjligheter att göra Arto och Flair ännu mer personliga. 2012 införde Niesmann+Bischoff, med inspiration från möbelbranschen, en individuell anpassning av interiören. Till de mer än 500 kombinationsmöjligheterna av klädslar, möbeldekorer och andra designelement kommer nu ytterligare byggstenar som ökar variationsmöjligheterna i både Arto och Flair.

Arto får två nya planlösningar, 88 B samt 88 LF medan 66 L och 83 B utgår. Totalt finns Arto 2019 med tretton planlösningar.

Det som utmärker 88 LF är det stora hygienutrymmet och att drottningsängen blir bredare, 150 centimeter. 88 B har 200 centimeter långa längsbäddar. 

Även Flair får två nya planlösningar, 920 EK samt 920 LB, och 880 EK finns med en mer kompakt sittgrupp där utrymmet som sparas används till ett större bänkutrymme i köket. 840 L och 840 B utgår. Även 920 EK har ett nästan två kvadratmeter stort kök med större bänkutrymme och en sittgrupp i L-form som rymmer fyra personer. 920 LS har två extra garderober. Dessutom har 920 LF och 920 BF fått tio centimeter bredare säng i bak, nu är den160 centimeter. Utöver det har förvaringsutrymmena ökat. 

2019 får Flair Active Air-upphängningen, en elektroniskt styrd luftfjädring med tre valbara lägen.

- Önskemålet om skräddarsydda lösningar blir allt tydligare, även när det gäller det rullande hemmet. ’Customised Solutions’, som vi ju sedan länge känner till från personbilsindustrin, blir allt mer efterfrågade och även hos oss är det kunden som är den kreative – det är han eller hon som bestämmer med vilken invändig miljö man kommer att trivas bäst, säger Niesmann+Bischoffs vd Hubert Brandl.


Att genomföra dessa yttre och inre förändringar ligger helt i linje med Niesmann+Bischoffs linje, lite av deras clou, att även på små ytor skapa innovativa lösningar.

Som alternativ till den invändiga designen ”Malia Akacia” kan man nu välja den ljust ekfärgade ”Verade Oak – modern line”. Vid detta val är ovanskåpsluckor i både vardagsrum och sovrum som standard matt vita, men de kan också beställas i högblankt vitt. Bland klädselalternativen gör nyanserna grått och grönt sitt intåg, och den som i stället väljer en skinnklädsel kan numera få denna även i brunt.

När det gäller ryggstöd och kuddar utökas nu utbudet med Grand Cru Nr. 14 som är en kombination av koppar och svart, Grand Cru Nr. 15 som går i grönt och i Grand Cru Nr. 16 dominerad av blått och grått.

Utsidan på en husbil är oftast vit men så måste det inte vara, något som Niesmann+Bischoff visat med sina lackeringar med allt från Carbon Blue till matt grå. Och när det gäller hellackering kan Niesmann+Bischoff uppfylla de flesta önskemål om färgval.

Men även i de små detaljerna går det att skapa en personlig accent. Med ”Green Elox”, ”Champagner Matt”, ”Lava Orange”, ”Miami Blue”, och ”Carbon Optik” står nu fem nya möjligheter till förfogande, och i varje alternativ ingår dekaler för front och bakgavel, sidokjolar och spegelhuvuden. Ett ytterligare tillval är möjligheten att foliera sidoväggarna, och även här finns fem varianter att välja mellan. Allt efter personliga åsikter om smak och stil.

Det lär bli svårt att hitta två identiska exemplar av modellerna i framtiden.

Missa inte de omfattande bildspelen!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.