Nästa artikel
Nordic Camping får ny kommersiell chef
NYHETER

Nordic Camping får ny kommersiell chef

Publicerad 21 augusti 2018 (uppdaterad 21 augusti 2018)
Nordic Camping & Resort fortsätter att stärka sin organisation och tillsätter Ingela Lundkvist som kommersiell chef (Chief Commercial Officer) och medlem av ledningsgruppen.

Nordic Camping & Resort har växt kraftigt de senaste åren genom både förvärv och stora investeringar i företagets 25 befintliga anläggningar. Även framöver väntar en ambitiös agenda där satsningar på det kommersiella området kommer att vara en viktig del. Ingela Lundkvist kommer närmast från en tjänst som Director of Digital Development & Innovation på Scandic Hotels-koncernen och tillträder 30 augusti.

Vi är väldigt glada över att Ingela valt att komma till oss. Hon har helt rätt personliga egenskaper för den här rollen, och hennes yrkeserfarenheter från både hotell- och charterbranschen och onlineförsäljning, kommer att komma väl till pass för att fortsätta utveckla vårt företag och skapa ännu bättre gästupplevelser”, säger Johan Söör, VD för Nordic Camping & Resort.

Ingela Lundkvist är civilekonom med examen från Handelshögskolan i Stockholm. Tidigare har hon arbetat för charteroperatören TUI i olika roller i sex år och har även varit ansvarig för visual merchandising för H&M:s onlineförsäljning i norra Europa. Närmast kommer hon från en roll som Director of Digital Development & Innovation på Scandic Hotels Group. I likhet med övriga i ledningsgruppen i Nordic Camping & Resort kommer hon att investera i företaget.

Det känns fantastiskt att få möjligheten att kliva på den resa Nordic Camping & Resort står inför och att få vara med och bygga upp en unik campingkedja med fokus på gästens upplevelse, i allt från digital försäljning, konceptutveckling, varumärke och även skapa digitala lösningar på plats för att leverera en överlägsen campingvistelse. Nordic Camping & Resort har ett bra startläge, i en bransch där det ännu finns väldigt mycket kvar att göra, säger Ingela Lundkvist.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.