Bild
Nästa artikel
Nordic Camping först med flexibel bokning

Nordic Camping först med flexibel bokning

NYHETER

Som första större campingaktör i världen gör nu Nordic Camping det enklare för alla campare att vara flexibla. Nordic Campings gäster kommer att kunna boka på ett mer flexibelt sätt och kan avboka oavsett skäl ända fram till dagen innan ankomstdatum. Det ska ge större frihet än de avbeställningsskydd som är vanliga i marknaden idag.

Nordic Camping & Resort är tillsammans med systerbolaget First Camp sedan sammanslagningen den största campingkedjan i Norden med totalt 40 destinationer och ambitionen är att ligga i framkant med nya innovationer för att förenkla för gästerna. Nu lanseras en ny flexibel produkt, Flex. Om gästen väljer detta alternativ kan vistelsen avbokas, oavsett skäl, ända fram till klockan 15 dagen innan ankomstdatum.

 – I våra marknadsundersökningar är det väldigt tydligt att gästerna efterfrågar frihet och flexibilitet, och därför inför vi nu detta. Flexibla produkter är vanliga i andra resebranscher och nu kommer det alltså även till campingbranschen, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef för Nordic Camping.

Tidigare har campinggäster varit hänvisade till ett avbeställningsskydd som tillval men detta är ofta förenat med restriktioner där särskilda skäl, som exempelvis sjukintyg, krävs vid avbokning nära planerat ankomstdatum. Nordic Campings nya lösning ger därmed enligt deras pressmeddelande betydligt större flexibilitet.

– Vi ska alltid stå på tårna för att förbättra våra gästers upplevelser, från bokning till in- och utcheckning. Tack vare att vi är en stor kedja har vi resurser till att fortsätta förbättra våra produkter och driva utvecklingen i hela campingbranschen. Det kommer hända mycket mer framöver, säger Johan Söör, VD för Nordic Camping & Resort. 

Bokning sker på deras hemsida eller via telefon.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.