Nästa artikel
Nordic Camping förvärvar Sundsvalls Camping
NYHETER

Nordic Camping förvärvar Sundsvalls Camping

Publicerad 19 november 2018
Nordic Camping & Resort fortsätter att växa och har nu tecknat avtal om att förvärva Sundsvalls Camping, en stadsnära anläggning som med sitt läge vid havet erbjuder goda badmöjligheter och fantastisk utsikt över Sundsvalls inlopp.

Sundsvalls Camping består av 140 campingtomter och 30 stugor av varierande storlek. Campingen är väldigt naturskönt belägen med utsikt över havet och Fläsians havsbad som angränsar till anläggningen. Gäster tar sig enkelt till campingen tack vare avfarten från E4 som ligger alldeles i närheten, och för den trav- eller shoppingintresserade så är det enkelt att ta sig till både Bergsåkers travbana och Birsta City med över 90 butiker och flera restauranger.

– Med förvärvet av Sundsvalls Camping så får vi ännu en stadsnära anläggning till kedjan. Med en bred kundgrupp av både semesterfirare och affärsresande samt lång säsong tack vare Sundsvalls dragningskraft året runt ser vi stora möjligheter till att utveckla och öka standarden på anläggningen, säger Nordic Camping & Resorts expansionschef Ola Bååth.   

Nordic Camping driver sedan tidigare Frösöns Camping i Östersund och stärker därmed sin ställning på den norrländska campingmarknaden genom förvärvet. Detta är det tredje förvärvet för Nordic Camping i år, och kedjan väntas fortsätta växa:

– Vi har en ambitiös tillväxtagenda och kommer de kommande åren fortsätta att växa både genom att investera i våra befintliga campingar och genom förvärv, säger VD Johan Söör.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.