Bild
Nästa artikel
Nordic Camping överlåter driften av Vansbro camping

Nordic Camping överlåter driften av Vansbro camping

NYHETER

Den 1 januari 2019 lämnade Nordic Camping & Resort över driften av Vansbro camping till Vansbro kommun. Campingen har varit campingkedjans minsta och överlåtelsen ger Nordic Camping bättre möjligheter till att fokusera på övriga anläggningar i närområdet.

Vansbro camping ingick i kedjan Sweden Resorts som Nordic Camping förvärvade i augusti 2017. Campingen har 72 campingtomter och 10 stugor och är öppen bara under sommarmånaderna.

– Med denna överlåtelse renodlar vi vår verksamhet och kan fokusera mer på våra övriga, större anläggningar i Dalarna. Vi tackar Vansbro kommun för gott samarbete genom åren och är övertygade om att man kommer hitta en bra lösning för att fortsätta vårda och utveckla campingen, säger Nordic Camping & Resorts VD Johan Söör.

Nordic Camping driver också Mellsta camping i Borlänge och Lugnets camping samt ställplatsen Gruvan i Falun. I dessa anläggningar kommer fortsatta investeringar att göras under 2019.


 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.