Bild
Nästa artikel
Nordic camping satsar på företagsgäster

Nordic camping satsar på företagsgäster

NYHETER

Nordic Camping & Resort inleder nu en utökad satsning på företag och organisationer. Även för dessa kundgrupper som ofta efterfrågar stugor kan Nordic Camping erbjuda cirka 740 stugor över hela landet.

Campingbranschen har traditionellt varit inriktad på sommargästers semesterboende men nu satsar Nordic Camping även på gäster som har behov av boende i samband med exempelvis arbete eller evenemang. Under konceptet ”Nordic Business” lanserar företaget ett rabattavtal för företag och organisationer på alla deras 26 anläggningar från Helsingborg i söder till Östersund i norr.

– Vi har ett stort utbud av stugor som håller hög standard och har natursköna lägen, och hoppas att ännu fler företag och organisationer ska få upp ögonen för detta, säger Nordic Camping & Resorts kommersiella chef Ingela Lundkvist.

Företag och organisationer som tecknar avtal just nu får dessutom 20 procent rabatt på första bokningen. Nordic Camping söker också en Key Account Manager som kommer att ansvara för campingkedjans företagsförsäljning framöver.

 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.