Bild
Nästa artikel
Nordic Camping tar över Sweden Resorts

Nordic Camping tar över Sweden Resorts

NYHETER

Ytterligare ett förvärv inom campingbranschen offentliggjordes idag när Nordic Camping & Resort tar över campingkedjan Sweden Resorts sex anläggningar med stark förankring i Bergslagen, Roslagen och Dalarna.

Kedjan Sweden Resorts består sammanlagt av sex anläggningar. De större anläggningarna är Lugnets Camping i Falun, Mellsta Camping i Borlänge samt Nora Camping i Nora, strax norr om Örebro. I kedjan ingår även mindre campingpärlor så som Vansbro Camping, Väddö Havsbad & Camping samt Norrtälje Camping. 

- Vi är mycket stolta över att Sweden Resort kedjan nu blir en del av Nordic Camping & Resort gruppen. Ägaren Lars Mellstrand har över tid skapat en campingkedja med lokal förankring i Dalarna, Bergslagen och Roslagen. Det känns givetvis spännande och mycket positivt att äntligen kunna erbjuda våra gäster flertalet destinationer i denna region genom denna affär. Många av anläggningarna ligger vackert belägna i eller nära städer som är populära resmål. Genom detta förvärv stärker vi även vårt utbud av anläggningar med exponering mot vinterturismen och aktiv sommarturism i olika former, säger VD Tom Sibirzeff.

- Det känns otroligt bra och tryggt att få lämna över till en professionell aktör som Nordic Camping & Resort. Genom detta finns bästa förutsättningar för att ta nästa steg i utvecklingen av anläggningarna. Nordic Camping & Resort har förmågan och resurserna för detta , säger Lars Mellstrand, grundare och ägare av Sweden Resorts. 

Sweden Resorts blir genom detta övertagande en del av Nordic Camping & Resort-koncernen den 1 september 2017. Lars Mellstrand kommer finnas kvar i verksamheten för att säkerställa en positiv övergång för personal och gäster samt vara en del i utvecklingen av Nordic Camping framöver.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
viggoboy
2017-08-14 14:14

Var blir konkurrensen av då det köpes upp ena campingen efter den andra?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.