Nästa artikel
Nordic Center växer snabbt
NYHETER

Nordic Center växer snabbt

Publicerad 11 december 2018 (uppdaterad 11 december 2018)
Nordic Center, som ligger i Kållered vid IKEA längs med E6:an, har utvecklats i ovanligt snabb takt. Med goda försäljningsresultat i bagaget lyckades de dessutom bli störst på Weinsberg husvagnar redan första året de sålde dem.

Med två unga eldsjälar vid rodret, 30-åriga Robin Hellström och 32-åriga John Lund, har Nordic Center utmärkt sig som ett av de snabbt växande bolagen inom husvagnar och husbilar. Resan började med begagnade husvagnar i augusti 2013 och 2014 utökades verksamheten med begagnade personbilar och transportbilar.

I april 2016 var det dags för husvagnar från Knaus, Weinsberg, T@B och Tabbert. Det som är anmärkningsvärt är att de redan första året blev i störst i Sverige på Weinsberg husvagnar, en position de även behöll kommande år och då blev de även näst störst på Knaus husvagnar. I juni 2017 dök även Weinsbergs husbilar upp i försäljningslokalen.

I sin auktoriserade serviceverkstad utförs årsservice, försäkringsarbeten, karosseriarbeten, bromsar, snickerier och montering av extrautrustning som exempelvis solpaneler, markiser, cykelställ och movers. I tillbehörsbutiken finns tillbehör från DCT, Holiday, Kama fritid, Thetford och Dometic. Markiserna kommer från Omnistor Thule och Fiamma och förtälten från Kampa, Inaca, Isabella, Walker.

Lite speciellt är också att du kan köpa ditt fordon även med Bitcoin, Litecoin, Ether och Swish.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.