Bild
Nästa artikel
Norge får digital tjänst för lokala upplevelser

Norge får digital tjänst för lokala upplevelser

NYHETER

NAF är Norges Motormännen och de har skapat en digital tjänst för att du enklare ska hitta intressanta platser, "de virkelig lokale, autentiske perlene".

Tanken är att norgesemestern ska kunna bli ännu mer upplevelserik när det blir lättare att hitta de pärlor som finns efter vägen. I ett första skede gäller tjänsten vägsträckan "Nasjonal turistveg Rondane" men ambitionen är att tjänsten ska omfatta hela Norge.

— Vi ønsker å få flere til å velge norgesferie, og når de gjør det skal de få de beste tipsene, samtidig ønsker vi å tilgjengeliggjøre lokalsamfunnene i landet, säger NAF:s kommunikatör Ann Cathrin Andersen i ett pressmeddelande och fortsätter, det er et område med et godt utvalg av lokale, autentiske opplevelser og aktiviteter, i storslått natur, og utenfor allfarvei.

NAF:s nya tjänst för lokala upplevelser gör det möjligt för lokalbefolkningen att informera om de verksamheter de bedriver så att turisterna inte bara passerar det de tycker är av intresse, i synnerhet det som kan leda till unika semesterupplevelser.

— For at vi skal lykkes er det avgjørende at vi har med gode partnere på laget fra hele reiselivet. Vi er derfor stolt over å ha fått med oss blant annet Circle K og Visit Norway i en så tidlig fase, säger Andersen.

Här kan du kika på NAF:s tjänst.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.