Bild
Nästa artikel
Norsk campingguide i bokform

Norsk campingguide i bokform

NYHETER

En norsk guide för såväl husbils- som husvagnsfolket har kommit att bli omtalad i Norge. I text och bilder beskrivs 306 ställen i Midt- och Nord-Norge för övernattning och de är såväl ställplatser, campingar som fricamping. Sedan tidigare finns ytterligare en del med 432 ställen.

Boken som heter Bobilguiden ger en överblick av områdena Midt- och Nord-Norge. Sedan tidigare finns Sørlandet och Østlandet, vilken beskriver 432 ställen där du kan övernatta med husbil eller husvagn. Boken beskrivs som den första av sitt slag i Norge.

Den nya delen innehåller 306 platser men även om det är en rejäl översikt påpekar författaren Klann att det är svårt att få med allt. Imponerande är att han besökt alla de platser som beskrivs. Varje plats har sin egen sida med fakta, en stor översiktsbild, karta, en kort beskrivning av platsen samt en QR-kod för att enkelt kunna söka vidare på nätet. Därutöver finns en översiktskarta för att i ett större perspektiv se var man befinner sig.

Författaren är inte ovan vid konceptet, det finns en motsvarande serie böcker för båtfolket vilken kallas Havneboka.

Här och här hittar du till författarens förlag där man kan läsa mer om böckerna.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.