Nästa artikel
Nu har vi passerat 25 000 på Facebook
NYHETER

Nu har vi passerat 25 000 på Facebook

Publicerad 28 januari 2020 (uppdaterad 28 januari 2020)
Det är många som följer oss på sociala medier men det känns lite extra spännande när jämna tal passeras. Hemsidan är nu över elva miljoner årliga sidvisningar, fler än 25 000 gillar vår Facebooksida men har du noterat vår nya Youtube-kanal?
Följer även du oss på Facebook? I så fall är du inte helt ensam. Häromdagen passerade vi 25 000 gillamarkeringar och trafiken har aldrig tidigare varit högre. Naturligtvis gläds vi över detta och att allt fler uppskattar vårt arbete, både när det gäller sociala medier som vår tryckta tidning.

Facebook-inläggen refererar oftast till hemsidan där vi publicerar bildspel, artiklar och numer även filmer. Vi har en osedvanligt hög andel läsare som klickar sig vidare till hemsidan från vårt Facebook-konto men om inte just du gjort det tipsar vi gärna om att göra det. Till er som redan gillar oss på facebook kan vi rekommendera att även följa vår Youtubekanal som blir allt mer välfylld med material, den hittar du här https://www.youtube.com/channel/UC7F_W71-guCvs8YXyclfKOQ. Missa inte heller att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.