Nästa artikel
Nu heter det Rättviks camping
NYHETER

Nu heter det Rättviks camping

Publicerad 16 mars 2015 (uppdaterad 1 oktober 2019)
Enåbadets Camping profilerar verksamheten och byter namn till Rättviks Camping samt Enåbadet.
- Trots att Enån slingrar sig genom campingen och skapar ett mysigt område så känns det som ett väldigt naturligt steg.Med ortsnamnet i logon blir det tydligare vart vi befinner oss, säger Marie Wikström som är verksamhetschef på anläggningen.

Enån finns fortfarande kvar som namn på badanläggningen. Enåbadet som byggdes 2009 är i huvudsak en lokal anläggning som använts frekvent året runt av Rättviksborna.
 

För Campingens del så innebär det en tydligare positionering i Camping Sverige. Rättvik är som ort starkt förknippat med semester och evenemang, något som campingen nu kan bidra till att stärka.

 - För Grönklittsgruppen är det viktigt med företagsnamn som är kopplade till en geografisk plats. Genom att ändra vårt namn stärker vi den lokala anknytningen samtidigt om vi förtydligar verksamheten. Anläggningen består av två starka verksamheter och en delning av namnet gör att vi tydligare kan tydliggöra skillnaderna på olika marknader, säger Mark Baljeu som är VD på Grönklittsgruppen.

I samband med namnbytet så kommer även den grafiska profilen för företaget uppdateras och tydligare följa övriga campingars profil inom Grönklittsgruppen. Utöver denna synliga förändring blir det inte några ytterligare ändringar.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.