Bild
Nästa artikel
Ny app för dig som reser i Tyskland

Ny app för dig som reser i Tyskland

Nyheter

Nu lanseras ytterligare en app för dig som är sugen på att resa i Tyskland.

”Top 100” heter den nya appen från Tyska Turistbyrån. Det är en app för de som vill hitta Tysklands 100 populäraste sevärdheter.
I början av året gjorde Tyska Turistbyrån (DZT) en egen undersökning bland besökare i, för att ta reda på vilka deras personliga favoritställen var. Sammanlagt har deltagarna valt ett brett spektrum av olika sevärdheter från kultur och natur i hela Tyskland. ”TOP 100” är DZT:s första mobilapp för Android- och iOS-enheter. Appen ger detaljerad och specifik information om platserna och har en funktion så att man som besökare snabbt och enkelt kan dela sina upplevelser med vänner på Facebook. Dessutom får man information om dagsfärska nyheter från Tyskland, och genom mobila rabattkuponger får man tillgång till förmåner för olika sevärdheter.
– Med appen ’TOP 100’ ökar vi den interaktiva dialogen med våra gäster och stärker semesterlandet Tysklands image över hela världen, säger Petra Hedorfer, vd för DZT.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.