Bild
Nästa artikel
Ny arrendator till Barsebäckstrand

Ny arrendator till Barsebäckstrand

NYHETER

Nu står det klart att det blir Fritid Österlen som får ta över driften av campingen i Barsebäckstrand.

Fritid Österlen har redan nu driftansvaret för flera campingar runt om i Skåne. Tobisvik camping i Simrishamn, Trelleborg strand och Falsterbo resort ingår alla i Ola och Anna Ambuhm företag. Nu ser de fram emot satsningen på Barsebäckstrand som baseras på ett tvåårsavtal med en möjlig lika lång förlängning.

– Alla stugor och campingplatser har havsutsikt och när Kävlinge kommun berättade om sin satsning på området kände vi att vi ville vara med och bygga upp något från grunden och skapa en destination för campingturism även i Barsebäckstrand, säger Ola Ambuhm till Lokaltidningen i Kävlinge.

Deras övriga campingar har satsat på att även husbilar ska använda deras anläggningar och ambitionen sägs vara att även Barsebäckstrand ska följa mönstret.

– Vi blev årets turistmål för ställplatser 2018 i Falsterbo. Vi jobbar hårt för att göra gästerna nöjda och vi vill hålla en hög standard, säger Ola Ambuhm till Lokaltidningen i Kävlinge.

Tanken är att utveckla verksamheten med naturturism som till exempel ornitologivandringar, kitesurfing och vandringar. Nu satsar Fritid Österlen på att kunna öppna snarast möjligt, i varje fall innan sommaren.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.