Nästa artikel
Ny badrumslösning väcker nyfikenhet
NYHETER

Ny badrumslösning väcker nyfikenhet

Publicerad 24 juni 2021
Det är lätt att fastna i tankesätt men då och då dyker det upp idéer som helt ändrar på det invanda. Är den här designidén för badrumsväggar i mindre och medelstora husbilar en av dessa?

Det innovativa utrymmesbesparande vägglösningen för duschen har konstruerats av den tyske entreprenören Karl Robert Kranemann och är alltså inte knutet till någon av de stora fabrikanterna av husbilar.

Att utrymmet i mindre husbilar och husvagnar är begränsat är allmänt känt och planlösningen blir därför viktigare desto mindre yta som finns till förfogande. Det är inte alla som vill använda den dyrbara ytan till en "onödigt" stor dusch.

Den utrymmesbesparande lösningen kallas för "Comfort-Bathroom" och lyckas kombinera en mycket större dusch med en större säng. Detta görs genom flexibla väggar som kan vikas undan när inte duschen används och istället kan ytan användas till annat. Kolla in den korta videon!

Karl Robert Kranemann försöker nu få olika tillverkare att börja använda hans badrumsdesign. Vill man få kontakt med honom för att själv installera det går det att nå honom via email: kranemann@kranemann.net

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.