Bild
Nästa artikel
Ny besiktning i Värnamo

Ny besiktning i Värnamo

NYHETER

Idag, den 15 juni, är det premiär för Besikta i Värnamo. Stationen tar emot alla lätta fordon upp till 3500 kilo med möjlighet till både tidsbokning och drop-in.

Den 15 juni 2015 är det premiär för Besikta i Värnamo som öppnar på Bredastensvägen 4. Öppettider hos Besikta bilprovning i Värnamo kommer att vara 7-16 alla vardagar med möjlighet till både tidsbokning och drop-in.

Stationen i Värnamo kommer att erbjuda besiktning av samtliga lätta fordon med en vikt upp till 
3 500 kg, inklusive MC. Utöver detta kommer företaget att genomföra så kallade registreringsbesiktningar på lätta fordon för både privatpersoner och företag.

– Nu kan äntligen Värnamoborna få en ännu säkrare besiktning på hemmaplan. Förutom den lagstadgade besiktningen ingår utan extra kostnad, utökade kontroller av ABS-bromsarna och krockkuddarna, säger Torbjörn Pihl, Marknadsområdeschef med ansvar för Besikta bilprovning i Värnamo.

Alla kunder erbjuds en säkrare besiktning av personbil då stationen utöver den lagstadgade kontrollbesiktningen gör utökade kontroller av den elektronik som styr ABS-bromsar och krockkuddar. Kontrollerna ingår utan extra kostnad i Säker Standard, Besiktas kontrollbesiktning för personbilar, och rapporteras inte till transportstyrelsen. Som kund kan man dessutom välja till extra säkerhet i form av två tilläggspaket, Plus eller Komplett, som bland annat inkluderar kontroll av övriga elektroniska säkerhetssystem.

Under öppningsveckan, måndag den 15 juni till fredag den 19 juni, erbjuds alla som vill en kostnadsfri kontroll av personbilars elektronik (gäller bensindrivna bilar från 2002 och framåt samt dieseldrivna bilar från 2004 och framåt). Dessutom erbjuds under den första tiden kontrollbesiktningar till personbil för ett rabatterat pris (360 kr) samt fri drop-in för personbil.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.