Bild
Nästa artikel
Ny direktör för väg på Transportstyrelsen

Ny direktör för väg på Transportstyrelsen

NYHETER

Petra Wermström har utsetts till Transportstyrelsens nya direktör för Väg och järnväg. Hon har mångårig erfarenhet inom väg- och järnvägsområdet och som chef och ledare i statlig förvaltning.

– Det känns verkligen spännande och jag är glad över att ha fått förtroendet, säger Petra Wermström på Transportstyrelsens hemsida.

Hon har sedan juni i år varit tillförordnad direktör för Väg och järnväg och innan dess chef för enheten Trafikföretag. Tjänsten innebär även att hon ingår i Transportstyrelsens ledningsgrupp.

– Petra Wermström har lång erfarenhet från olika uppgifter i transportsektorn och jag är glad att hon åtar sig uppdraget som ny direktör på Väg och järnväg. Med sitt starka engagemang för transportfrågor, tydliga kundfokus och stora kunskap får Transportstyrelsens ledning en god förstärkning inför framtidens många utmaningar, säger Jonas Bjelfvenstam, generaldirektör.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.