Nästa artikel
Ny ägare till camping i Nicksta
NYHETER

Ny ägare till camping i Nicksta

Publicerad 13 mars 2014 (uppdaterad 30 september 2019)
Nordic Camping & Resort har tecknat avtal om förvärv av Nicksta Camping AB som under många år har drivit och utvecklat Nickstabadets Camping & Vandrarhem i Nynäshamn.

Anläggningen är vackert belägen vid havet och med strategisk närhet till både Stockholm och Gotlandsfärjorna.

Anläggningen upplåts dels som fastighet och dels som långt arrende med Nynäshamns Kommun. Nordic Camping & Resort tillträder den 1 april 2014.

- Vi är glada att Magnus Ahlback som har lång erfarenhet och kunskap inom campingbranschen väljer att sälja sitt livsverk till oss och vara en del av Nordic Camping & Resort, säger Tom Sibirzeff, VD i Nordic Camping & Resort och fortsätter Magnus fortsätter som ansvarig för Nickstabadets Camping & Vandrarhem och vi kommer få stor glädje av hans erfarenhet och kontaktyta i branschen. Anläggningen passar väl in i vårt nuvarande utbud och har bra förutsättningar för fortsätt tillväxt.

Magnus Ahlback säger i en kommentar till affären
- Det känns fantastiskt inspirerande och glädjande att fortsätta utveckla anläggningen inom ramen för Nordic Camping & Resort och bli en del av en attraktiv campingkedja, som har en tydlig och långsiktig ambition med verksamheten.

Genom förvärvet av Nickstabadets Camping & Vandrarhem fortsätter Nordic Camping & Resort sin expansion med fokus på större väletablerade anläggningar samtidigt som kedjekonceptet förstärks ytterligare.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.