Bild
Nästa artikel
Ny glykolblandning håller i fem år

Ny glykolblandning håller i fem år

NYHETER

Aldes lanserar en helt nyutvecklad glykolblandning som skyddar ner till -37°C, håller i 5 år och skapar ett långvarigt skyddslager för värmepannan och aluminiumrören invändigt. Den ger enligt Alde ingen gelbildning eller separation och är miljövänlig.

Alla hängivna vintercampare vet att glykol kan vara den bästa vännen när temperaturen börjar krypa neråt. Efter en längre tids utvecklingsarbete kommer nu Alde med en helt ny glykolblandning som är anpassad till Aldes värmesystem, Alde Glykol Premium G13.

– Vår nya glykolblandning kommer att göra många husbils- och husvagnsägare glada. Förutom Alde Glykol Premium G13:s fantastiska egenskaper behöver den bara bytas var femte år, säger Håkan Streimer, Sales & Marketing Manager på Alde.

Alde Glykol Premium G13 tillhandahålls i plastflaskor på 1, 4, 25 och i 200 liters fat och kan köpas hos Aldes återförsäljare, se lista på www.alde.se/support/alde-servicestaelle
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.