Nästa artikel
Ny Itineo till 2022
2022

Ny Itineo till 2022

Publicerad 24 juni 2021 (uppdaterad 24 juni 2021)
Itineo visar upp en helt nydesignad kaross i sin helintegrerade modell inför 2022. Den nya designen beskriver Itineo som harmonisk och är genomgående över hela husbilen.
Den omisskännliga designen av modellserien är kvar och linjerna på den nya fronten är obestridliga. Så beskriver Itineo den nya designen i ett pressmeddelande. Vi har ännu inte haft chansen att göra någon egen bedömning.

Det nya, något rundade frontpartiet på den helt integrerade Itinio 2022 följer marknadstrenderna. Kylargrillen förblir svart men har nu en mer subtil matt yta medan den nedre delen av stötfångaren har fått en helt ny design och bäddas in i två stora sidokjolar lånade från bilvärlden. LED-ljusen för dagsljuskörning har flyttats upp och återfinns nu direkt under vindrutan, kanske den detalj som mest bidrar till den helintegrerade Itinios helt nya utseende.

Men mycket handlar om evoulution, att upprätthålla det som är typiskt för varumärket och där framhålls förstärkt ljudisolering och 180°  panoramautsikt. Även ändringen av varumärkesemblemet i vindrutans övre del följer marknadstrenden och blir mer subtilt tack vare en matt svart, kupolformad logotyp.

Även bakpartiet får ny design med nytt boomerangformat bakljus och den bakre kameran är infälld i det. Den bakre designen passar väl ihop med spoilern högst upp vilket ger Itinio 2022 ett omisskännligt utseende. Linjerna beskrivs med orden "spännande designspråk". Den nya designen kompletteras med en helt integrerad stötfångare som fått en svart kant nertill.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.