Bild
Nästa artikel
Ny klubb för ägare av Rapido

Ny klubb för ägare av Rapido

NYHETER

Rapido Club of Sweden är namnet på den nybildade klubben för ägare av Rapido, Dreamer och Itineo husbilar som alla ingår i den franska husbilskoncernen Groupe Rapido. I september kommer de att hålla sin första träff.

Klubben som bildades i mars i år har enligt organisatörerna fått ett mycket bra mottagande och har i dag drygt 50 medlemmar. 

Den riksomfattande klubben är en ideell förening utan anknytning till någon återförsäljare och målsättningen är att vara ett forum för ägarna i kontakten med återförsäljare och leverantörer, anordna träffar för medlemmarna samt göra gemensamma utflykter och resor.

Den första träffen kommer att äga rum den 13-15 september på Malmköpings Bad & Camping dit alla, även de som inte är medlemmar, välkomna.

Klubben har en hemsida under uppbyggnad http://rapidoclubofsweden.se/index.html där kan man anmäla sig om man är intresserad av bli medlem i klubben. Det finns även en FB-grupp för medlemmarna https://www.facebook.com/groups/429887984445708/

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.