Bild
Nästa artikel
Ny kompakt takklimatanläggning från Truma

Ny kompakt takklimatanläggning från Truma

NYHETER

På Caravan Salon 2018 lanserar Truma den nya klimatanläggningen Aventa compact med slogan "mindre är mer". Enheten är ytterst kompakt och passar även för fordonstak med ont om plats.

Den nya Truma Aventa compact ersätter den tidigare ”lilla” takklimatanläggningen Aventa eco.

- Vi har utvecklat Aventa compact särskilt för skåpbilar och små husbilar eller husvagnar, berättar Bernd Gerlach, chef för European Retail Management.

Med sina 27,5 kilo är nya Truma Aventa compact den lättaste takklimatanläggningen på marknaden enligt Truma. Samtidigt uppges den kyla effektivt och har en effektförbrukning på 1 700 W. Strömförbrukningen på 2,8 A innebär att den även kan användas på campingplatser som har klena säkringar.

Även den lilla luftspridaren är ny och med sina kompakta mått sparar den plats inuti husbilar och husvagnar. Fyra utlopp som kan justeras individuellt fördelar den svala luften jämnt.

Truma har ägnat särskild uppmärksamhet åt ljudvolymen, den nya takklimatanläggningen uppges vara "mycket tyst" och har en Sleep-funktion med reducerad fläktdrift.

Truma Aventa compact styrs med en app och kan integreras i Truma iNet System. Kunder som har Truma Combi, Truma VarioHeat eller Alde-värmare kan därmed också använda klimatautomatiken. En särskild montageram garanterar en snabb och tät montering – även på strukturerade skåpbilstak.

Utöver den nya kompakta luftkonditioneringen utökas Aventa-familjen i januari 2019 med en 2 200 W stark Aventa compact plus.

- Tillsammans med den stora Aventa comfort som kyler med 2 400 W avrundar vi vår klimatanläggningsportfölj och erbjuder enheter för alla kylbehov, säger Bernd Gerlach.

Aventa compact finns från slutet av augusti 2018 hos alla Truma Partner.

Viktiga data för Truma Aventa compact:
• Vikt: 27,5 kg
• Kyleffekt: 1 700 W
• Mått utomhusenhet: 785 x 560 x 265 mm (L x B x H)
• Mått luftspridare: 556 x 496 x 46 mm (L x B x H)
• Strömförbrukning: 2,8 A
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.