Nästa artikel
Ny ordförande i Caravan Club
Nyheter

Ny ordförande i Caravan Club

Publicerad 8 augusti 2011 (uppdaterad 8 augusti 2011)
Caravan Club har fått en ny Riksordförande. Vid Rikstinget i Eskilstuna den lämnade Bill-Arne Andersson över ordförandeklubban till Lars Rasmussen, Västerås. Bill-Arne har lett Caravan Club under åtta år och kan bland annat se tillbaka på en stor medlemsökning.

 

– Jag ser fram mot att Caravan Club ska fortsätta att utvecklas och växa, konstaterade Lars efter valet. Det händer mycket spännande saker redan den närmaste framtiden.
Då syftar han bland annat på den nya verksamhetsledare som Caravan Club just nu håller på att anställa. Organisationen har idag en så omfattande verksamhet att den behöver förstärkas med ett starkare kansli för att klara att hantera alla aktuella frågor.
– Det handlar bland annat om att avlasta de förtroendevalda så mycket som möjligt, konstaterar Lars. I år passerar Caravan Club 30 000 medlemsfamiljer vilket betyder att vi är ungefär 100 000 människor som vill vara med i vår verksamhet. Det är viktigt att vi försöker att leva upp till vår målsättning, att vara en förening för aktiv fritid för hela familjen.
Engagemanget inom Caravan Club började med en säsongsplats i Tandådalen, där Lars varit aktiv på flera olika områden. För två år sedan kom han med i Riksstyrelsen, då som sekreterare.
Totalt var det fyra poster i Riksstyrelsen som var aktuella för val, förutom ordförandeposten även rollen som sekreterare och två ordinarie ledamöter. Christel Christensen, Sydsvenska sektionen, ersätter Lars som sekreterare. På övriga poster omvaldes Tomas Stålfors och Kenneth Pettersson.
Innan Riksstämman avslutades utsågs Bill-Arne Andersson till hedersmedlem som tack för den tid och det engagemang som han och hans familj satsat i arbetet för Caravan Club. Han hyllades med stående ovationer från såväl stämmans delegater som åhörarna i salen.
Nästa Riksting arrangeras i Kilsbergen, norr om Örebro, 2013.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.