Nästa artikel
Ny plåtis från Bürstner
NYHETER

Ny plåtis från Bürstner

Publicerad 18 juni 2015 (uppdaterad 18 juni 2015)
På mässan i Düsseldorf i höst kommer Bürstner lansera sin nya plåtis City Car. Här är de första bilder på skapelsen. Gillar du designen?
Nya City Car är en kompakthusbil som baseras på Fiats originalskåp men här har den fått avsevärt läckrare design än vad skåpbilar vanligtvis har. De svarta linjerna över de mörktonade sidorutorna och de sportiga fälgarna kan väcka habegär hos köpare. För övrigt är bilen försedd med ramfönster vilket troligen ger en tystare färd men också bättre isolering. City Car kommer i flera olika planlösningar men först ut är C600 som byggs på Fiats 5,99 meters chassi.

De första bilarna kommer att kunna levereras i oktober. Stor bädd som mäter två meter på längden, ett högt placerat kylskåp samt en finurlig badrumslösning och sist men inte minst en vattentank på 100 liter framhålls av Bürstner som stora fördelar. Enligt uppgift kan City Car även komma att visas på Elmiamässan. Efter årsskiftet på CMT-mässan i Stuttgart släpps både längre och kortare modeller av City Car, bland annat på kortaste Fiatchassit (5,44 m).

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.