Bild
Nästa artikel
Ny plåtis från Bürstner

Ny plåtis från Bürstner

NYHETER

På mässan i Düsseldorf i höst kommer Bürstner lansera sin nya plåtis City Car. Här är de första bilder på skapelsen. Gillar du designen?

Nya City Car är en kompakthusbil som baseras på Fiats originalskåp men här har den fått avsevärt läckrare design än vad skåpbilar vanligtvis har. De svarta linjerna över de mörktonade sidorutorna och de sportiga fälgarna kan väcka habegär hos köpare. För övrigt är bilen försedd med ramfönster vilket troligen ger en tystare färd men också bättre isolering. City Car kommer i flera olika planlösningar men först ut är C600 som byggs på Fiats 5,99 meters chassi.

De första bilarna kommer att kunna levereras i oktober. Stor bädd som mäter två meter på längden, ett högt placerat kylskåp samt en finurlig badrumslösning och sist men inte minst en vattentank på 100 liter framhålls av Bürstner som stora fördelar. Enligt uppgift kan City Car även komma att visas på Elmiamässan. Efter årsskiftet på CMT-mässan i Stuttgart släpps både längre och kortare modeller av City Car, bland annat på kortaste Fiatchassit (5,44 m).
Taggar: Nyheter, Bürstner

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.