Bild
Nästa artikel
Ny regim och bättre dricksvatten vid Ängskärs Camping

Ny regim och bättre dricksvatten vid Ängskärs Camping

Nyheter

Ängskärs havscamping har fått en ny platschef, Janne Cederholm. De kommer att satsa extra mycket på städning av campingens sandstrand och har borrat två brunnar för en säkrare vatten tillgång.

 
 
Populära Ängskärs havscamping i Tierps kommun vid Nordupplands vackra roslagskust har fått en ny platschef, Janne Cederholm, inför sommarsäsongen 2012.
Han efterträder den tidigare arrendatorn Staffan Callerud som efter 15 år slutade förra året. I det läget valde campingens ägare Upplandsstiftelsen att driva verksamheten i egen regi med Janne Cederholm som anställd platschef.
Inriktningen blir i samma anda som tidigare och inför årets säsong har två nyborrade brunnar öppnats för en säkrare vattentillgång. Man kommer även att satsa extra mycket på städning av campingens sandstrand och nytt för året är även att husvagnarna på campingen fått nya platser enligt de senaste säkerhetsreglerna, berättar Upsala Nya Tidning.
Nytt för 2012 är även att Ängskärs havscamping numera även är medlem i SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.
 
Text: Peter Lorin
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.