Bild
Nästa artikel
Ny satsning på Bauergårdens ställplats

Ny satsning på Bauergårdens ställplats

NYHETER

I september 2016 tog Gustav Kalogirou över driften av Bauergården och redan 21 februari öppnar de sina hundra ställplatser efter en satsning med nytt koncept.

Det är nästan synd att kalla Bauergården för en traditionell ställplats eftersom den är ovanligt påkostad efter det att den öppnades 2015 efter en ordentlig upprustning. I dagsläget finns gästgiveri, konferens, restaurang och bar i den näraliggande lokalen.

Det finns även ett utomhusgym, grill, sjöstuga med bastu, dusch, omklädningsrum och brygga. Det finns möjlighet att hyra elbåtar och kanoter och det finns möjlighet till såväl kräftfiske som promenader på närliggande vandringsleder. I satsningen på friluftsliv för den här säsongen ingår även fler arrangemang som vandringar, mountainbiketurer och styrketräningspass. 

När nu Gustav Kalogirou tagit över driften av verksamheten förbereds att öppna upp Bauergården med nya menyer den 21 februari då drar verksamheten igång på allvar.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.