Bild
Nästa artikel
Ny ställplats centralt i Jönköping

Ny ställplats centralt i Jönköping

NYHETER

Vackert belägna Jönköping får nu en centralt placerad ställplats med en kvarts promenad till centrum. Det är företaget Din Husbil som ordnat den i anslutning till sina lokaler.

Ställplatsen går redan att använda men alla faciliteter är ännu inte på plats. Målet är att ställplatsen officiellt ska invigas sista april och fram till påsk är det gratis att stå där. Därefter kommer en avgift tas ut men den är ej fastställd i skrivande stund.

Totalt finns det 25 platser varav femton har el. Det kommer att finnas tömning av såväl grå- som svartvatten och påfyllning av färskvatten. Därutöver finns tillgång till både dusch och toalett.

För den hungrige tar det bara fyra minuter att promenera till bageriet, fem minuter att cykla till centrum och vill man gå dit tar det en kvart. För den som behöver tillbehör av olika slag ligger Din Husbils butik bredvid ställplatsen.

GPS: N57°45'54", E14°10'12"
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.