Bild
Nästa artikel
genrebild som inte visar den beskrivna anläggningen.
genrebild som inte visar den beskrivna anläggningen.

Ny tvätt för husbil på OKQ8 i Kungsängen

NYHETER

I samband med att OKQ8 i Kungsängen inviger sin nya tvättautomat har de även anpassat en av fyra platser i sin snabbtvätt för husbilar och husvagnar.

Med en ny snabb automattvätt av en typ som kallas dubbelconveyor med dubbel transportmatta blir OKQ8 i Kungsängen den första anläggningen i Europa att installerar en sådan för kommersiellt bruk. Under invigningshelgen den 7-9 december får alla tvätta sin bil gratis och när allt rullar på som det ska biltvätten ta minst 40 bilar i timmen vilket kommer att korta väntetiderna.

Dessutom invigs ett nytt tvättcenter med fyra tvättar utomhus, utöver tvätta själv-hallen inomhus, varav en är anpassad för husbilar och husvagnar.

Bygget som startade i våras har pågått hela sommaren då avloppsvattnet tas om hand för att renas med hänsyn till de miljöfarliga restprodukter som alltid blir vid en biltvätt.

– OKQ8 har satsat många miljoner här. Det är jättehäftigt, säger OKQ8:s säljchef i Kungsängen Magdalena Wennertorp till Bålstabladet.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.