Nästa artikel
Ny typ av ställplats lanseras
Nyheter

Ny typ av ställplats lanseras

Publicerad 1 april 2020 (uppdaterad 1 april 2020)
Att det saknas ställplatser under högsäsong är ingen nyhet och det upprör många. En av Sveriges populäraste ställplatser testar ett nytt grepp.
Finns det något mer irriterande än att bli nekad tillträde till en fullbelagd ställplats? Det gör det kanske men det är ändå en ganska otrevlig upplevelse som många ilsknar till rejält av. För att de drabbade ska få smälta det hela innan fortsatt färd testas just nu en ny typ av ställplats där man får stå maximalt 45 minuter. Konceptet kallas skällplats och där får de drabbade stå en stund och kanske tömma toakasetten i alla fall. Det ska även gå att hyra in någon att skälla på om det behövs. Priserna är inte satta än men själva platsen kan komma att kosta 50 kr och då ingår kassettömning, skällning kan kosta 225 kr.

–    Vi tror på den här idén! Det är bra att folk får avreagera sig och verkligen skälla, det är ju lite av en livsstil idag. Att det inte är bra att köra arg känner de flesta till. Det kan även ge sommarjobb till ungdomarna här i Baskersund säger Bogusian Lurén på Baskersunds ställplats.

H & H är de första som fått testa skällplatsen i Baskersund. Utvärdering kommer i nummer 12 2020.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.