Nästa artikel
Nya ägare till Borgaruddens camping
NYHETER

Nya ägare till Borgaruddens camping

Publicerad 11 januari 2018 (uppdaterad 11 januari 2018)
Efter bara en säsong med utarrendering står det nu klart att Thomas och Erika Burman övertar Borgaruddens camping som lades ut till försäljning i augusti 2017.

Det är Piteåtidningen som uppmärksammar att Borgaruddens camping, som under många år drevs av Norrfjärdens IF, nu sålts. Förra säsongen arrenderades anläggningen ut men de då nya arrendatorerna Viveca och Eric Jacobsson sade vid säsongens slut upp avtalet och istället beslöts att campingen skulle säljas.

De nya ägarna har företagarbakgrund, Thomas Burman äger företaget Burmans Måleri AB och har tidigare ägt ett antal fastigheter i Norrfjärden. Erika Burman driver butiken Färg & Form i Norrfjärden.

– Det känns fantastiskt roligt, vi har tusen idéer, säger Thomas Burman, till Piteå-Tidningen.

Nu ska stranden rensas från vass, det planeras för båttaxiturer, gäddfisketurer samt myskvällar med både mat och underhållning.

Borgaruddens camping har 108 husvagnsplatser, tio stugor, ett servicehus, en kiosk/reception, minigolfbana och vedeldad bastu. 

Den välbesökta campingen finns längst ut på en havsudde och har ett 108 husvagnsplatser, servicehus/receptionsbyggnad, stugor, tältytor, lek- och badplats samt minigolfbana och vedeldad bastu.

GPS: N 65°21'16", E 21°35'06"

Här hittar du campingens hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.