Bild
Nästa artikel
Nya ägare till Borgaruddens camping

Nya ägare till Borgaruddens camping

NYHETER

Efter bara en säsong med utarrendering står det nu klart att Thomas och Erika Burman övertar Borgaruddens camping som lades ut till försäljning i augusti 2017.

Det är Piteåtidningen som uppmärksammar att Borgaruddens camping, som under många år drevs av Norrfjärdens IF, nu sålts. Förra säsongen arrenderades anläggningen ut men de då nya arrendatorerna Viveca och Eric Jacobsson sade vid säsongens slut upp avtalet och istället beslöts att campingen skulle säljas.

De nya ägarna har företagarbakgrund, Thomas Burman äger företaget Burmans Måleri AB och har tidigare ägt ett antal fastigheter i Norrfjärden. Erika Burman driver butiken Färg & Form i Norrfjärden.

– Det känns fantastiskt roligt, vi har tusen idéer, säger Thomas Burman, till Piteå-Tidningen.

Nu ska stranden rensas från vass, det planeras för båttaxiturer, gäddfisketurer samt myskvällar med både mat och underhållning.

Borgaruddens camping har 108 husvagnsplatser, tio stugor, ett servicehus, en kiosk/reception, minigolfbana och vedeldad bastu. 

Den välbesökta campingen finns längst ut på en havsudde och har ett 108 husvagnsplatser, servicehus/receptionsbyggnad, stugor, tältytor, lek- och badplats samt minigolfbana och vedeldad bastu.

GPS: N 65°21'16", E 21°35'06"

Här hittar du campingens hemsida.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.