Bild
Nästa artikel

Nya arrendatorer till Kaffetorpet

NYHETER

Den 5 juni öppnar Kaffetorpet sin ställplats och camping och då i ny regi. Det är Lars och Anna Aronsson som kommer att utnyttja sin campingerfarenhet för att utveckla verksamheten.

Under våren har kommunen sökt nya arrendatorer till campingen vid Kaffetorpet längst ut på Oknö. Av de tre intressenter som fanns är det nu klart att det är Lars och Anna Aronsson som hälsar dig välkommen till Kaffetorpets camping.

– Kaffetorpet ger oss möjligheten att skapa den campingplats som är summan av våra egna erfarenheter från campingar runt om i Sverige, säger Lars.

– Oknö med sin kustnära miljö och fina strövområden ger gästen goda förutsättningar att hitta en egen solglänta samtidigt som närheten till Mönsterås underlättar campinglivet, fortsätter Anna.

Anläggningen öppnar den 5 juni och från den 18 juni är receptionen öppen med viss försäljning. Campingen kommer att erbjuda elplatser för husvagn och husbil, ställplatser för husbilar samt tältområde och ett antal säsongsplatser.

Var?

Oknö ligger vid Mönsterås, halvvägs mellan Kalmar och Oskarshamn.

GPS: N57°00'13", E16°31'41"

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.