Nästa artikel
Nya bud på Cabby
NYHETER

Nya bud på Cabby

Publicerad 12 februari 2016
Beskedet om hur det går med konkursen för husvagnstillverkaren Cabby Caravan dröjer ytterligare meddelar konkursförvaltaren Carl-Henry Salomonsson som inte kan ge besked om när han når ett avslut. Däremot håller han för troligt att verksamheten kommer att fortsätta.
Vid ett samtal idag med konkursförvaltaren Carl-Henry Salomonsson på Hamilton advokatbyra i Karlstad fick vi veta att något avslut i Cabbys konkurs inte är omedelbart förestående.

Som vi skrev i vår förra artikel fanns två huvudintressenter och dessa skulle bedömas av banken. Medan denna process pågick kom dock fler intressenter in med bud vilket har gjort att även dessa ska bedömas.

Som i alla affärer av den här typen har fordringsägarna ett stort inflytande och banken ska därför göra en riskanalys för att säkerställa att en så stor andel som möjligt av Cabbys skulder kan återbetalas.

Carl-Henry Salomonsson säger att det inte går att bedöma när denna process är slutförd och att det inte är säkert att det kommer ett besked ens under denna månad. Däremot säger han att det ser ut som om verksamheten kan fortsätta utan att kunna föregripa bankens bedömning.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.