Bild
Nästa artikel
Nya campern Northstar 600 ATV

Nya campern Northstar 600 ATV

NYHETER

Northstar är ett amerikanskt camper-fabrikat som funnits sedan 1961 och de representeras i Sverige av Camperways i Haninge utanför Stockholm. En nyhet för 2017 är den lilla modellen 600 ATV.

Den för 2017 helt nya Northstar 600 ATV är en mindre camper som är avpassad för japanska och europeiska pickup-bilar med dubbelhytt. Med en golvlängd på 190 centimeter innebär det att en släpvagn kan kopplas till bilen även då bodelen är monterad.

Balanspunkten ( COG; center of gravity ) är endast 41 cm från framstammen vilket gör att tyngden är rakt ovanför bakaxelns centrum även på bilar med korta flak.

Trots de kompakta måtten har 600 ATV mycket utrustning som standard. Northstar framhåller kyl med frys. värme, spis, varmvattenberedare, dusch både ute och inne, toalett, PIR isolering, argonfyllda isolerfönster, långbäddar och sovplatser för totalt fyra personer med den bäddbara dinetten inräknad.

Priset är 286 250 kronor inklusive moms

Kolla in bildspelet!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.