Bild
Nästa artikel
Nya Distinction från Rapido

Nya Distinction från Rapido

2015

Nu börjar nyheterna inför nästa år visas. Rapido visar sin nya helintegrerade serie Distinction där två modeller ingår till att börja med. Se bildspel

Rapidogruppen som äger Rapido, Itineo, Westfalia och i Sverige mer okända Campereve har visat sina nyheter för 2015.
Den största nyheten från Rapido är nya helintegrerade serien Distinction på chassi från Fiat Ducato/Al-Ko. Två modeller släpps till att börja med, i81 och i90. Båda har drottningsängar men hygienutrymmena skiljer sig åt på de båda.
Detaljer som annars framhålls är helt träfri väggkonstruktion, Al-Ko-chassi, 180 liter färskvattentank, höj- och sänkbar säng (något som kommer i flera queen-bed-modeller från Rapido) samt ”flata” fönsterramar som ger ett snyggare yttre. Invändigt hittar vi också nya blanka skåpluckor, trelågig spis där brännarna sitter i rad för större arbetsyta. Totalvikterna hamnar på 3,5 och upp till 4,4 ton.

Rapido har närmare 40 modeller i sitt program och i bildspelet ser du nya Distinction i90. Andra nyheter från Rapido och Itineo följer inom kort här på hemsidan!

Taggar: Nyheter, Rapido

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.