Nästa artikel
Nya Diversity från Malibu
2022

Nya Diversity från Malibu

Publicerad 31 augusti 2021 (uppdaterad 1 september 2021)
Malibus Van Diversity är märkets nya serie som vi har nämnt tidigare här på sajten. Här är lite fler bilder på den och det golvplacerade kylskåpet som ska ge en öppnare rumskänsla.
Tidigare har de flesta modellerna från Malibu haft högt placerade kylskåp, men i den nya serien Malibu Van Diversity är det placerat på golvet. Det ger en mer öppen känslan i bodelen när väggen mot kylen försvinner. Ovanpå kylen finns nu en arbets- eller avställningsyta.

Malibu har trots golvplaceringen lyckats med konststycket att erbjuda en kompressorkyl på 84 liter. Detta tack vare att kylskåpet inte måste rymmas under diskbänken utan har sin egen något högre avsats. Se bildspelet.

En garderob är placerad under sängens fotända på passagerarsidan och den nås både uppifrån och från sidan. Annars finns de välkända Malibu-attributen som den infällbara toalettstolen och de fina snickerierna som ofta uppskattas hos Malibu och syskonfabrikatet Carthago.

Diversity finns i ett par olika planlösningar med tvärställd dubbelsäng i 600 DB K som är 6 meter lång och 6,36 meter långa 640 LE K som har långbäddar. Båda kan också fås med Malibus pop-up-tak Family-for-4.

Vill man slippa böja sig för att hämta mjölken så finns det högre placerade kylskåpet fortfarande kvar i de andra modellserierna från Malibu.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.