Två Flair till vänster och Arto till höger

Nästa artikel
Nya Flair från Niesmann + Bischoff
2015

Nya Flair från Niesmann + Bischoff

Publicerad 25 juni 2014 (uppdaterad 25 juni 2014)

Två Flair till vänster och Arto till höger

Niesmann + Bischoff Arto väckte stor uppmärksamhet när den presenterades förra året och inte otippat blev det försäljningssuccé. Sedan dess har många väntat på uppdateringen av större syskonet Flair - nu är den här!

Niesmann+Bischoff väckte en hel del uppmärksamhet förra året när de presenterade nya designen på Arto. Designteamet hade hämtat mycket inspiration från personbilsvärlden och resultatet blev en succé försäljningsmässigt. Du kan läsa mer om Arto i denna artikel från förra året.

Vid sidan av Arto har dock storasyskonet Flair som byggs på Iveco sett aningen "daterad" ut. Därför har många väntat på nya Flair som nu alltså går i samma spår. Premiärvisningen sker på mässan i Düsseldorf och därefter visas den även på Elmiamässan i Jönköping.

Mer information och detaljer kring Niesmann+Bischoffs nyheter inför 2015 får du i ett kommande nummer av Husbil & Husvagn.

Fr.v. Arto, Flair, Flair, Arto. Samt gamla Flair längst till höger.

Niesmann + Bischoff Flair med helt ny front. Bakom grillen sitter maskineriet från Iveco Daily.

Förutom att de är olika stora syns skillnader i antalet ribbor i grillen. Framlyktorna är samma på båda serierna. Fr.v. Flair, Flair och Arto.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.