Bild
Nästa artikel
Två Flair till vänster och Arto till höger
Två Flair till vänster och Arto till höger

Nya Flair från Niesmann + Bischoff

2015

Niesmann + Bischoff Arto väckte stor uppmärksamhet när den presenterades förra året och inte otippat blev det försäljningssuccé. Sedan dess har många väntat på uppdateringen av större syskonet Flair - nu är den här!

Niesmann+Bischoff väckte en hel del uppmärksamhet förra året när de presenterade nya designen på Arto. Designteamet hade hämtat mycket inspiration från personbilsvärlden och resultatet blev en succé försäljningsmässigt. Du kan läsa mer om Arto i denna artikel från förra året.

Vid sidan av Arto har dock storasyskonet Flair som byggs på Iveco sett aningen "daterad" ut. Därför har många väntat på nya Flair som nu alltså går i samma spår. Premiärvisningen sker på mässan i Düsseldorf och därefter visas den även på Elmiamässan i Jönköping.

Mer information och detaljer kring Niesmann+Bischoffs nyheter inför 2015 får du i ett kommande nummer av Husbil & Husvagn.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.