Nästa artikel
Nya Hobby De Luxe 515 UHL 2019
NYHETER

Nya Hobby De Luxe 515 UHL 2019

Publicerad 3 juli 2018 (uppdaterad 3 juli 2018)
Bland Hobbys husvagnsnyheter 2019 så är 515 UHL en av dem. Det som är utmärkande för denna modell är den nedfällbara taksängen som komplement till långbäddarna samt den bäddbara sittgruppen. Detta är ett ganska nytt upplägg för Hobby som vi kikar på.
En av fjolårets modellnyheter från Hobby var barnkammarvagnen 515 UHK med barnkammare fram och en nedfällbar taksäng ovanför den bakre sittgruppen. Den nya 515 UHL har istället långbäddar fram och kan då tänkas vara tillägnad det pensionerade paret
som tar med sina barnbarn på resan, eller barnfamiljen där föräldrarna vill ha en varsin säng. 515 UHK finns endast i modellserien De Luxe.

Man kliver in i bakre delen av vagnen och möts av en U-formad sittgrupp med textilier i tyg. Taksängen fälls ner manuellt och rymmer två personer. Direkt till höger innanför dörren finns också ett barskåp med två olika sorters glas. Köket är ganska litet men kylskåpet är stort. Det är det så kallade ”Super Slim Tower” på 150 liter som är smalt nog att passa in i en garderobsmodul men som ändå rymmer mycket.

Mitt emot finns toalett-utrymmet som är av traditionellt snitt. Längre in finns den stora garderoben med möjlighet att hänga kläde på galge. Här hänger också stegen till taksängen. Längst fram finns två enkelsängar med ett nattduksbord emellan. Det går inte att omvandla de båda enkelsängarna till en dubbelsäng vilket finns som möjlighet hos vissa andra märken.

Priset på Hobby 515 UHL i Sverige är i nuläget inte fastslaget.

Relaterade bildspel

Hobby De Luxe 515 UHL
Totallängd: 753 cm
Bredd: 230 cm
Totalvikt: 1600 kg
Antal sovplatser: 6

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.