Nästa artikel
Nya Hymer B-SL
NYHETER

Nya Hymer B-SL

Publicerad 5 december 2017 (uppdaterad 5 december 2017)
Kärt barn har många namn heter det ju och det stämmer för Hymers B-klass. Här är den senaste varianten av B-Klass SupremeLine, eller B-SL.
Hymer har ett brett utbud av husbilar, allt från plåtisar till stora helintegrerade modeller. B-klass är en långkörare i programmet och den finns flera varianter med olika attribut. Den senaste nyheten är den uppdaterade B-SL. Det fullständiga namnet är SupremeLine och tanken är att det ska vara en av Hymers mest exklusiva modeller. Två modeller finns som båda är 779 cm långa och 235 cm breda. SL 704 har höga långbäddar och SL 708 har queenbed. Hymer har även en serie som heter StarLine som erbjuder samma planlösningar men den är baserad på Mercedes Sprinter medan alla B-Klass är baserade på Fiat Ducato.
 
Det finns som sagt fler varianter av B-klass. PremiumLine är även de stora och välutrustade modeller. Dynamic Line är minst i skaran och ledordet här är lättvikt och smidighet, de är 222 cm bred vilket är smalare än de andra och det finns många modeller att välja på, den kortaste är endast 599 cm.  
 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.