Bild
Nästa artikel
Hymer Tramp S 695
Hymer Tramp S 695

Nya Hymer Tramp S på Mercedes

2020

Halvintegrerade Hymer Tramp S 695 är en lyxig husbil på Mercedes Sprinter med höjbar queenbed, dieselvärmare och stor kompressorkyl på 152 liter. Under sängen ryms elcyklarna i det rymliga garaget. Se bildspel!

Hymer Tramp S är en halvintegrerad premiumbil som mäter 7,39 meter på längden och 2,29 meter på bredden. Den höga takhöjden invändigt är 2,04 meter och som tillval ryms en taksäng ovanför sittgruppen och med en sån monterad är det ändå 1,90 m ståhöjd under.

Tramp S 695 som du ser i bildspelet här intill är modellen med queenbed (195x150cm) och den kan höjas och sänkas för att få mer utrymme i garaget undertill. En annan detalj som ger mer utrymme är gasolflaskorna som bara är på 2x3 kilo och därmed tar ytterst lite plats.

De små gasolflaskorna räcker eftersom gasol bara används till spisen eftersom värmen sköts av en dieselpanna med boiler för varmvattnet. Kylskåpet är ett stort kompressorskåp på 152 liter och drivs dämed av 12/230V el. (Gasolvärme och absorptionskyl finns som tillval)

På tillvalslistan till Tramp och de andra bilarna från Hymer finns en eltrampcykel med infällbara trampor som passar bra i garaget. Det finns också en elscooter med Hymerlogga som tillval och den klarar 20 km/h och 30 km räckvidd. Som standard har Tramp S en totalvikt på 3500 kg (kan utökas till 4100 kg).

 
Taggar: Nyheter, Hymer Tramp

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.