Nästa artikel
Nya Rapido Distinction i 66 2017
2017

Nya Rapido Distinction i 66 2017

Publicerad 13 augusti 2016 (uppdaterad 25 augusti 2016)
Distinction heter en av Rapidos mest påkostade serier. Ny för 2017 är Distinction i 66 som har separata långbäddar. Här är de första bilderna!
Franska Rapido anser att de bygger de bästa inredningarna i branschen och de är måna om att påpeka den detaljen. Huruvida de är bäst är naturligtvis svårt att bombsäkert slå fast.

Att möblemanget är i toppklass i denna modell är dock sant, känslan är gedigen och finishen är hög. Rent teknisk har bilen vi tittat på högsta möjliga totalvikt för en tvåaxlad Fiat Ducato, 4400 kilo. Det ger bra lastvikt och det finns mycket plats i garaget under långbäddarna och i bilens dubbelgolv.

Extra sovplatser finns givetvis i den nedfällbara sängen över förarplatsen. Mitt i bilen finns det dusch och toalett på var sida och toadörren kan även skärma av bilens bakre del. Andra finesser är centrallås i köket och delbart matbord.

I ett kommande nummer av Husbil & Husvagn kan du läsa en mer grundläggande beskrivning av bilen för den här vill vi gärna testa på väg. Vill du vara säker att läsa den provkörningen, och inte redan är prenumerant, kan du teckna en sådan här.

Missa inte bildspelet!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.