Nästa artikel
Nya ställplatser i Stockholm
Nyheter

Nya ställplatser i Stockholm

Publicerad 19 september 2012
Stockholm Stad förlänger kontraktet med Nordic Camping & Resort, vilket gör att man kan utvecka cirka 50 nya ställplatser i Skarpnäck.

Stockholms stad förlänger kontraktet med Nordic Camping & Resort gällande driften av Flaten Camping i Stockholm i ytterligare 7 år. Nordic Camping får i samband med detta möjligheten att utveckla 40-50 ställplatser för husbil och husvagn i direkt anslutning till campingen och Flatenbadet.

Stadsdelen Skarpnäck tillsammans med Stockholm Stad har redan påbörjat upprustningen av Flatenbadet nära Flaten camping för 4 miljoner kronor. Investeringarna kommer att utveckla Flatenbadet till en attraktiv oas och mötesplats för Stockholmare och turister.

I samband med denna satsning kommer Nordic Camping & Resort utveckla ett nytt markområde i anslutning till den befintliga campingen. Området kommer framöver ha en kapacitet om mellan 40-50 husbilar eller husvagnar med den kringservice som behövs. Under Nordic Campings tid som arrendator har Flaten Camping haft hög beläggning året om och de nya ställplatserna kommer därför komma mer än väl till pass.

—Denna utvecklingsmöjlighet för populära Flaten är helt rätt i tiden och kommer att generera många besökare till båda lokala näringslivet samt badet hela året om. Tillsammans med Stockholm stad kommer vi se till att Flaten blir det vackra smultronstället det en gång varit. Läget för campingturister på besök i Stockholm hade inte kunnat vara bättre. Närheten till rekreation och storstad gör Flaten helt unikt i Sverige. Vi är stolta över att Stockholm stad utvecklar området tillsammans med oss, säger Tom Sibirzeff, VD i Nordic Camping & Resort.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.