Dethleffs Trend T 7057 EB - 2024 på CMT i Stuttgart

Nästa artikel
Nya uppdaterade Trend från Dethleffs
CMT 2024

Nya uppdaterade Trend från Dethleffs

Publicerad 2024-01-15 09:35 (uppdaterad 2024-01-15 15:33)

Dethleffs Trend T 7057 EB - 2024 på CMT i Stuttgart

Då är vi på plats i Stuttgart och börjar med att ta en titt på nya Dethleffs Trend. En populär modellserie i Sverige som nu uppdaterats och har sin premiär i Stuttgart.

Dethleffs Trend T 7057 EB är en praktisk och populär halvintegrerad modell som funnits några år i Sverige. Serien Trend är Dethleffs mest sålda serie och nu blir serierna Pulse, Pulse Classic samt Trend kort och gott bara Trend. Prismässigt kommer den hamna under serierna Pulse och Pulse Classic men ha mer utrustning än gårdagens Trend.

Vi noterar snygg dekalering i fronten på det utställda GT-exemplaret, men också en rejält omarbetad inredning med uppfräschade skåpluckor som det första vi ser invändigt. Trädekor med tvärgående ådring, kontrasterande grå ytor och moderna raka linjer. De nya överskåpen ska för övrigt ha mer volym än tidigare.

Att modellen blivit så populär är inte konstigt. Den har det många efterfrågar, såsom stort garage, långbäddar, badrum med separat duschkabin och en trevlig sittgrupp där det finns möjlighet till taksäng. Sist men inte minst en modern inredningsdesign och möjlighet till vattenburen värme från Alde!

Precis som tidigare kommer Trend att finnas både som halvintegrerad (T) och helintegrerad (I). Den integrerade får fronten från Pulse och förardörr ingår. De kommer också att finnas i flera olika planlösningar med bland annat val mellan långbäddar, queenbed, face-to-face sittgrupp. Trendseriens priser startar från 1 059 000 kr (halvintegrerad) och 1 213 000 kr (helintegrerad).

Dethleffs Trend T 7057 EB

Basfordon: Fiat Ducato 140 HK
Längd: 7,41 m
Bredd: 2,33 m
Antal bäddar: 5
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.