Nästa artikel
Nyheter från Kabe
Nolia 2014

Nyheter från Kabe

Publicerad 2 augusti 2014
Kabe har en hel del nytt att visa upp inför nästa år. Husbilarna byggs förstås på nya uppdaterade Fiat Ducato och de har även ett antal nya planlösningar både bland vagnar och husbilar. Se bildspel här.

Svenska Kabe har inte legat på latsidan när det gäller nyheter inför 2015. Classic är en serie som funnits bland deras husvagnar tidigare och namnet representerar enklare utrustade modeller till ett lägre pris. Nu finns Classic även bland Kabes husbilar och det är en intressant husbilsnyhet som håller lägre pris tack vare enklare utrustning precis som på vagnsidan. Ändå är även Classic fullt vinterduglig och trots att den är enklare är den knappast snålt utrustad i jämförelse med många andra husbilar på marknaden. Husbilarna i Classicserien har däremot 230 cm bred bodel till skillnad från Kabes övriga halvintegrerade bilar som har 250 cm breda bodelar.
Bland de bredare "250-bilarna" finns bland annat nya Travel Master x780 LT. Det är en halvintegrerad husbil med nedfällbar taksäng över sittgruppen, samt vinkelkök, långbäddar och stort badrum i aktern.
På vagnsidan visades nya Imperial 600 XL KS samt stora Imperial 780 E-TDL med läcker placerad tvärställd drottningsäng och stort badrum allra längst bak i vagnen. Imperial är en serie lyxvagnar som hamnar mellan serierna Hacienda och Royal. Även andra nyheter visas i Kabes monter på Nolia och du ser några av dem i bildspelet här intill.

Mer om Kabes nyheter kan du läsa i kommande nummer av Husbil & Husvagn.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.