Bild
Nästa artikel

Nyheter från Knaus

Nyheter

Knaus ligger inte på latsidan, till 2010 kommer flera nyheter som visar att de så att säga tänker utanför "boxen". Här följer en presentation av lite nyheter på vagnsidan.

Nu kommer Knaus Lifestyle äntligen till Sverige. Första gången vi kollade in denna modell var redan sommaren 2008 men då under namnet Eifelland Deseo Lifestyle. I dag finns inte Eifelland kvar utan vagnarna heter i stället Knaus Lifestyle efter omgörningen av koncernen.

Eifelland Deseo Lifestyle invändigt som den såg ut 2008. Nu kommer denna vagn alltså till Sverige under namnet Knaus Lifestyle tillsammans med tre andra modellnyheter. Husvagnarna Deseo, Azur och Lifestyle kommer i flera olika planlösningar och utföranden. Här nedan ser du de tre.
Mässnedslag hos Knaus
När Husbil & Husvagn besökte semestermässan CMT i Stuttgart för några veckor sedan kollade vi även in nedanstående vagnar.

Minsta ekipaget var husvagnen Deseo Box som här kopplats bakom den lilla husbilen Knaus Box Star Road 540.

En vikt på 3500 kg för husbil och husvagn, tillsammans. Lilla Deseo Box finns i flera olika planlösningar men tas inte in i Sverige.

Överskåp av tyg är smart för att hålla nere vikten. I dessa utrymmen förvaras ändå bara lätta, mjuka saker som exempelvis underkläder.

Lifestyle visades även på mässan i Stuttgart. Den strama designen och den ovanliga planlösningen invändigt är inte helt ny men ändå väldigt smakfull. Hur den kommer att sälja i Sverige återstår att se längre fram.

Knaus Lifestyle invändigt. Olle Bergholms försäljning AB tar in Knaus till Sverige och via länken nedan hittar du fler bilder.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.